header baancee jurgenleippert

Tentoonstelling: "Ode aan de Vrouw"

kb.4 De galerie opende in januari 2015 met een groepsexpositie “Ode aan de vrouw”. Bekijk hier de foto's.

Ahmet Polat toont modefoto’s .Daarnaast zijn er schilderijen van Jurriaan van Hall te zien, originelen van affiches van Kunie Blom en beelden van Maja van Hall.

header baancee home jurriaanvanhall Jurriaan van Hall is bekend geworden als schilder. Hij was mede oprichter van After Nature en werd in 2004 gekozen tot Kunstenaar van het Jaar. De laatste tien jaar ontwikkelt hij zich als beeldhouwer. Zijn beelden staan onder andere in het ministerie van Economische Zaken. In B aan Cee zijn drie schilderijen van hem te zien uit 2005. Voorlopig min of meer zijn laatste naakten. Hij werkt afwisselend in Amsterdam en Noordwijk.

baanc odeaandevrouw 02 Maja van Hall is beeldhouwster. Zij volgde opleidingen aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en aan de Rijksacademie in Amsterdam. Sinds 1972 woont en werkt zij in Noordwijk. Maja exposeerde regelmatig in binnen- en buitenland. Werk van haar is in het bezit van diverse musea, waaronder het Gemeentemuseum Den Haag, het museum Beelden aan Zee, het Centraal Museum te Utrecht, Museum Het Valkhof te Nijmegen en het gemeentelijk museum van Pietrasanta in Italië. B aan Cee exposeert drie beelden van haar. Het beeld Pomona (zie foto) is verkocht, maar in een iets andere kleur nog te verkrijgen. Daarnaast zijn er twee andere beelden op voorraad in de winkel.

baancee ahmetpolat vogue istanbul serie 7 Ahmet Polat (1978) studeerde aan de Bredase Academie St. Joost. Hij maakte diverse fotodocumentaires, Gurbetci, Kemal's Dream en Dark Moon. De laatste twee zijn genomineerd voorde Dutch Doc Awards. Momenteel is Polats serie Dark Moon, over het slavernijverleden van het Ottomaanse rijk, te zien in het Stedelijk museum als onderdeel van de tentoonstelling On the Move. Hij exposeert bij B aan Cee werk dat hij maakte voor de modebladen Vogue en Harper's Bazaar. Er zijn o.a. foto's te zien uit de serie "A woman in a man's world" voor Vogue. De afgelopen jaren woonde en werkte Ahmet in Turkije. Ahmet is Fotograaf des Vaderlands 2015-2016. Hij voltooide zojuist een fotoserie over Noordwijk. Hij portretteerde meer dan 30 cultuurdragers van Noordwijk. De foto's worden in september 2016 geexposeerd in Museum Noordwijk. De catalogus Westku(n)st Cultuurdragers in Noordwijk is inmiddels verschenen. Tevens fotografeerde Ahmet in Noordwijk in het kader van zijn project de straat. Vier foto's van Noordwijk zijn in de galerie te koop.